10 juli 2015

Nieuwe fractieassistent Hugo Bulk

Voorstellen

Mijn naam is Hugo Bulk en sinds 4 jaar woon ik  met mijn gezin met veel plezier in Woerden in de wijk Molenvliet. Vanwege de centrale ligging van Woerden hebben we voor de hoofdstad van het Groene hart gekozen. In de raadsvergadering van d.v. september 2015 hoop ik beëdigd te worden als fractie-assistent voor de ChristenUnie. Op de informatieavond begin 2015, die door de Griffie werd georganiseerd was iedereen van harte welkom en kregen we nuttige informatie en uitleg over de gemeentepolitiek. Hierdoor ben ik persoonlijk betrokken geraakt bij de politiek van Woerden.

Persoonlijk

Ik ben 34 jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam voor Gevangenenzorg Nederland als communicatieadviseur. Ben getrouwd met Hanneke (onderwijzeres) en sinds drie jaar de trotse vader van een dochter. Mijn hobby’s zijn wielrennen, politiek, opinie en lezen. Ik kijk er naar uit om in de rol als fractie-assistent / commissielid voor de CU/SGP Woerden een nuttige bijdrage te leveren aan de samenleving van de gemeente Woerden en de mooie kernen om Woerden heen. En dan in het bijzonder voor hen die het sociaal gezien moelijker hebben.

Mooiste klus die ik ooit gedaan heb

De mooiste vrijwilligersklus die ik ooit gedaan heb zijn vrijwilligersprojecten opzetten voor kinderen in derde wereldlanden. Daar heb ik veel van geleerd en die ervaringen neem je voor altijd mee.

Dat was ver weg. Nu mag ik dichtbij aan het werk om ‘ Woerden zijn we samen’ in praktijk te brengen door geloof een stem te geven!