17 oktober 2014

Welkom aan Henk van der Griendt

Even voorstellen.

Het was 25 september 2014 dat ik de eed heb afgelegd voor de gemeenteraad en daarmee officieel fractieassistent ben voor de fractie CU/SGP. 

Mijn naam is Henk van der Griendt en woon in Harmelen. Ik ben 57 jaar, getrouwd met Lucy en samen hebben we een dochter. Sinds 1989 wonen we in deze regio. We mogen genieten van de mooie natuur, de stad en de dorpskernen in de gemeente Woerden. Als dierenarts ben  ik werkzaam geweest in de regio en heb deze zo ook leren kennen. Later heb ik de overstap naar de overheid gemaakt en ben nu al een aantal jaren werkzaam bij de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit.
Henk van der Griendt

Bij de gemeenteraadsverkiezing stond ik op de kieslijst voor de Christen Unie. Daardoor ben ik me al meer gaan oriënteren in de gemeentepolitiek. Doordat de plaats van Lieke van Rootselaar als fractieassistent ingevuld moest worden is mij gevraagd die plaats in te nemen. Zoals gezegd is dat inmiddels gebeurd. Bij diverse vergaderingen van de fractie, commissies en de gemeenteraad ben ik inmiddels aanwezig geweest. Het kost even tijd om er in te komen en dossiers te kunnen overzien. Dat gaat lukken. Graag wil ik me in gaan zetten voor de gemeentepolitiek en dan wel met de visie die we als CU/SGP voorstaan. De eed is afgelegd: “Zo waarlijk helpe mij God almachtig.”