9 september 2014

Win een wethouder!

PERSBERICHT

Werken aan het Woerden van morgen

Op 13 september gaan de 5 Woerdense coalitiepartijen de straat op onder het mom "Werken aan het Woerden van morgen!". D66, Progressief Woerden, VVD, Sterk Woerden, ChristenUnie/SGP staan in verschillende kernen van Woerden klaar met de koffie, zij presenteren het coalitieakkoord en dagen u uit om vragen te stellen en uw mening te delen.

Ook de vijf Woerdense wethouders staan in Kamerik, Harmelen, Zegveld en Woerden voor u klaar om hun visie te presenteren, uw mening te horen en uw vragen te beantwoorden. Wat u kunt winnen tijdens deze speciale dag is een unieke tocht door Woerden met één van de wethouders.

Win een sloepentocht met Martin, fietsen met Bob, een busrit met Yolan, wandelen met Margot of chillen op een social sofa met Cor. De vijf wethouders laten u Woerden op een unieke manier zien en vertellen hoe zij over Woerden denken en wat er gaat gebeuren nu het coalitieakkoord gesloten is. Deze tocht stelt u in staat om uitgebreid vragen te stellen over uw zorgen en uw mening te delen.

Locaties waar de fractieleden en de wethouders te vinden zijn:

Kamerik - bij de Plus/Romijn - 10.30 - 12.00 uur
Zegveld - Coop - 10.30- 12.00 uur
Harmelen -  EMTE en Plus - 13.00 - 14.30 uur
Woerden - Kerkplein - 13.00 - 15.30 uur

Aan het einde van deze speciale dag worden de winnaars van de wethouders bekend gemaakt.